Live Your Life. Life-Coaching.

 

Privacy BeleidWaarom Privacy van onze Klanten voor Live Your Life ® belangrijk is.


Het recht van de klant op privacy is van groot belang voor Live Your Life ®. Wanneer een klant persoonlijke gegevens doorgeeft aan Live Your Life ®, stelt de klant vertrouwen in het vermogen van Live Your Life ® om verantwoordelijk om te gaan met de privacy van de klant.

Live Your Life ® heeft dit Privacy Beleid opgesteld om aan te geven dat we de persoonlijke informatie van onze klanten goed beschermen.Persoonlijke Informatie Verkregen door Live Your Life ®.


Tijdens een behandeling bij Live Your Life ®, wordt gevraagd naar persoonlijke informatie opgeven van de klant, waaronder de naam, het adres, e-mailadres en telefoonnummer.Bescherming van de Privacy van Klanten.


Live Your Life ® neemt de benodigde stappen om de privacy van de klanten te waarborgen. Wanneer de klant gevoelige informatie doorgeeft, zal Live Your Life ® alle redelijkerwijs te verwachten acties nemen om de veiligheid te waarborgen. Live Your Life ® neemt ook gepaste acties om de persoonlijke gegevens van de klant te beschermen.

Indien Live Your Life ® de namen en het adressen van de klanten doorgeeft aan derden, dit om specifieke diensten te kunnen leveren die zijn aangevraagd door de klant, of een beter dienst verlening tot stand te kunnen brengen. Live Your Life ® zal de persoonlijke informatie van klanten nooit doorgeven aan andere bedrijven of individuen voor marketing doeleinden, zonder uitdrukkelijke toestemming van de klant.Persoonlijke Informatie voor Aanpassingen.


Om de effectiviteit en kwaliteit van de diensten van Live Your Life ® te verbeteren, is het belangrijk dat de klant Live Your Life ® op de hoogte houdt van veranderingen in de naam, adresgegevens en het e-mailadres van de klant.

De persoonlijke gegevens die Live Your Life ® verzamelt en bewaart valt onder het Privacy Beleid dat geldig is op het moment van ontvangst van de gegevens. Live Your Life ® behoudt het recht om het Privacy Beleid van tijd tot tijd aan te passen. Wijzigingen worden bekend gemaakt op de Live Your Life ® website. De klant wordt geadviseerd om het Privacy Beleid zo nu en dan te herlezen, om te waarborgen dat het voorziet in de behoeften van de klant.


© Copyright 2012. All Rights Reserved.