Live Your Life. Life-Coaching.

 

Disclaimer


Live Your Life ® beschouwt de reguliere geneeskunde als basis van de gezondheidszorg. Live Your Life ® is wettelijk niet bevoegd om een diagnose te stellen. Hiervoor dient je je dan ook te richten tot je huisarts of specialist voor je je bij Live Your Life ® aanmeldt. De begeleiding die Live Your Life ® geeft is enkel een mogelijke aanvullende ondersteuning.


Aan alle pagina’s van deze site werd de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd is of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Live Your Life ® aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voorvloeien uit de inhoud van zijn website.


De sites waarnaar op deze website verwezen worden, controleert Live Your Life ® geregeld op de betrouwbaarheid van informatie. Live Your Life ® kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die aangeboden worden op websites van derden.


Voor alle elementen van deze website (zoals foto’s en teksten, databanken, software, namen ed) geldt dat het copyright berust bij Live Your Life ®. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Live Your Life ® de op en via deze website aangeboden informatie te verspreiden, te wijzigen, openbaar te maken, te verkopen of over te dragen aan derden.


© Copyright 2012. All Rights Reserved.