Live Your Life. Life-Coaching.

 

Ethische gedragscodes naar onze klanten toeDe bedoeling van dit charter met ethische gedragscodes, is om u als klant op een oprechte,

eenvoudige en duidelijke manier te informeren, hoe wij u ten dienste willen zijn.

Om in de eerste plaats jou optimaal te kunnen helpen.Hiervoor werken wij met de volgende ethische gedragscodes naar onze klanten toe.


-Wij hebben het allerhoogste respect voor onze klanten en hopen dat dit ook wederzijds mag zijn.


-Wij willen heel graag onze succesvolle praktijk in stand houden, en onze klanten tevreden naar huis kunnen laten gaan. Hiervoor zullen wij bij een behandeling of sessie al het mogelijke doen (100%) om jou zo goed mogelijk en snel mogelijk te helpen met jou probleem. Wij zullen nooit meer behandelingen of sessie aanbevelen, dan wat strikt noodzakelijk is, om u optimaal te helpen. Niet meer en niet minder. Wij respecteren te allen tijde jouw vrije keuze hierin. Dit wel of niet op te volgen. Het is en blijft uiteindelijk steeds jouw eigen verantwoordelijkheid voor jezelf en eigen welzijn ons hierin wel of niet te volgen.


-Wij zijn te allen tijde eerlijk tov onze klanten. Wij zeggen u zoals het is. Het kan wel eens gebeuren dat er een oude verborgen waarheid naar boven komt. Die soms wel eens als minder leuk kan ervaren worden. Als dit zou gebeuren, zullen wij dit altijd op een zachte, vriendelijke en respectvolle manier naar u toe doen. En u daarbij helpen. Eerlijkheid naar jou toe en naar jezelf toe is de enige weg naar een snelle oplossing van het probleem.


-Wij oordelen niet over onze klanten. Elk probleem wat het ook mag zijn, wordt confidentieel behandelend en blijft tussen jou en je therapeut.


-Indien mogelijk zijn wij altijd bereid jou te helpen in een nood geval. Wij vinden het dan ook fijn dat u bereid bent op tijd te zijn op onze afspraak. Indien u verhindert zou zijn, hadden wij dit graag van u vernomen, bij voorkeur meer dan 24 h voor de geplande afspraak. Op deze wijze kunnen wij deze tijd dan nog beschikbaar stellen voor iemand anders te helpen.


-Iedereen heeft goede en minder goede eigenschappen. Soms gebeurd het wel eens dat deze laatste aanbod kunnen komen bij een behandeling of sessie. Wij horen elke dag ergere of minder ergere dingen. Het is maar wanneer men een bepaald probleem of eigenschap onder ogen durft te zien, dat je kan beginnen met dit op te lossen of te veranderen in een nog betere eigenschap.


-Bij sommige mensen kan een schaamtegevoel of verlegenheid naar boven komen bij het bespreken van een bepaald onderwerp of probleem. Weet echter dat wij hierin een professionele ervaring hebben. En dit dus helemaal niet nodig is. Wij zij hier trouwens enkel om jou hiermee te helpen, en zullen nooit oordelen over jou.


-Er bestaan geen 2 gelijke mensen op deze aarde. Dus kunnen er ook geen 2 gelijke problemen bestaan nog oplossingen voor een probleem, wat dat ook mag zijn. Ieder mens heeft in zijn levensjaren zijn eigen unieke ervaringen opgedaan, of emotionele ervaringen opgelopen. Die hem met zijn huidig probleem een unieke situatie maken. Wij behandelen dan ook uw probleem op deze wijze. En zullen steeds een voor u persoonlijke oplossing op maat aanbieden.


-Een probleem dat voor de ene persoon een makkie of een futiliteit is, is voor iemand anders een ernstig probleem. U wordt dan ook bij ons op de bijhorende correcte manier geholpen.(Deze versie vervangt alle voorgaande versies.   

Charter datum: 21-06-2012 )   


© Copyright 2012. All Rights Reserved.